Lipside 8:4 Alcolegia

13.09.2010 12:36

Tento zápas sa pre nás začal pomerne sľubne. Nakoľko sme v lige nováčikom, naši súperi ešte nevedia čo možu od nás očakávať. Na začiatku prvého polčasu sme dokázali svojho súpera zatlačiť a podržať na jeho polovici. Mali sme aj pár šancí, ktoré ale bohužiaľ ostali nevyužité. Za stavu 0:0 sme dokonca nastrelili tyčku. Ktovie ako by sa zápas vyvýjal keby sme z tejto šance skórovali.

Postupne sa však súper začal využívať našu nezohratosť a preberať iniciatívu, z čoho následne vyplývali naše obrovské chyby. Obranná hra z našej strany bola veľmi slabučká. Najhoršie je, keď obranca sa vyberie do útoku a po strate lopty, namiesto toho aby bežal za súperom sa len pozerá ako si ten vytvára dalšiu šancu. Čo sa týka útoku, tak tam to bolo o neičo lepšie aj keď ani to nebola nejaká extra výhra. Ale bol to prvý zápas, takže sa to dalo očakávať.

Prekvapením bolo, že niektorí jednotlivci, ktorí sa veľmi dobre ukazujú na tréningoch ostali v zápase úplne vymazaní. Teda až na Benca, ktorému možeme ďakovať za strelenie 3 gólov. Nebyť jeho tak tento zápas skončí pre nás krásnym debaklom.

Nepomohlo ani to, že sa nás na zápas dostavilo 14, čomu sa teda všetci náramne čudovali, a čo je najlepšie, v minilige vec nevídaná, prišli sme dokonca s dvomi brankármi a tým sme teda asi zabili všetkých pretože niektoré tímy majú problém zohnať čo i len jedného. 

Výsledok 8:4 bol asi adekvátny predvedenej hre a to ešte možeme byť radi, že Zdeno, ktorý nastúpil do brány v druhom polčase zneškodnil peknými zákrokmi niekoľko vyložených šancí súpera. Na druhej strane je tiež pravda, že tentokrát pri nás asi ani štastie nestálo lebo sme nastrelili 3 či 4 tyčky.

Prvý zápas máme teda za sebou, zistili sme, čo je to hrať miniligu a zodpovedne možem asi za celý tím povedať (dúfam, že sa nikto neurazí) ale máme ešte pred sebou veľa veľa práce aby sme sa dostali na potrebnú výkonnostnú úroveň.